U bent hier: Home » Diensten » Accountancy

Accountancy

Als ondernemer wordt u regelmatig geconfronteerd met ingewikkelde financiële keuzes, die het u en uw bedrijf behoorlijk lastig kunnen maken. U steekt uw energie natuurlijk liever in de zaken waar u goed in bent. Logisch, dat doen wij ook.

Kantoor Kersten Accountants is een betrouwbare specialist op het gebied van bedrijfseconomische en strategische advisering. U kunt uw financiële administratie dus met een gerust hart aan ons overlaten. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies op maat.

Accountants werkzaamheden

U kunt ons kantoor inschakelen voor administratieve dienstverlening, het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen, het opstellen van periodieke verslagen, het verstrekken van accountantsverklaringen, meerjarenprognoses en begrotingen, waardebepalingen van ondernemingen, begeleiding bij overnames en kredietaanvragen. Door de juiste combinatie van uitvoerige analyses, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht brengt Kantoor Kersten Accountants ieder traject tot een goed eind.

Bedrijfsadvies

Kantoor Kersten Accountants heeft de expertise in huis om ieder bedrijf van passende adviezen te voorzien op basis van onze transparante analyses. Wij streven er naar een inspirerende en betrokken sparringpartner te zijn bij al uw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om reorganisaties, rechtsvormen of subsidies; Kantoor Kersten Accountants brengt bedrijven in balans.

Online boekhouding

Online boeken heeft het grote voordeel dat u altijd en overal uw boekhouding kunt inzien en bijwerken. Overweegt u uw boekhouding online bij ons te doen? Kantoor Kersten Accountants biedt u de mogelijkheid om via Unit4-Multivers-online te boeken. Wij houden op de achtergrond een oogje in het zeil, zodat wij indien nodig u kunnen adviseren en sturen.