U bent hier: Home » Diensten » Belastingadvies

Belastingadvies

Iedere ondernemer wordt voortdurend geconfronteerd met een grote verscheidenheid aan belastingen en aanverwante aangiftes. Hoewel belastingen voor ieder bedrijf een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering vormen, wordt er vaak te weinig aandacht besteed aan dit 'noodzakelijk kwaad'.

Kantoor Kersten Accountants heeft de specialistische kennis in huis om complexe belastingvraagstukken op te lossen en deze vervolgens te vertalen naar een transparant en passend advies voor uw bedrijf. De combinatie van ervaren accountants, een efficiënte werkwijze en directe betrokkenheid maken Kantoor Kersten Accountants tot de ideale partner voor uw belastingadvies.

Belastingaangifte

Als ondernemer bent u verplicht fiscale aangiften te doen. Of het nu gaat om vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting of loonheffing; ook uw bedrijf heeft er meerdere keren per jaar mee te maken. Om uw belastingaangifte soepel te laten verlopen, is het van belang dat uw financiële administratie op orde is en de aangifte compleet en foutloos. Kantoor Kersten Accountants verzorgt alle belastingaangiften voor bedrijven, geeft advies op maat en neemt u desgewenst werk uit handen. Wij houden uw belastingzaken op orde; daar kunt u op rekenen.

Fiscaal advies

Een gezond, sterk en veerkrachtig bedrijf heeft een solide financiële basis. Het bepalen van de juiste fiscale strategie is dan ook van fundamenteel belang voor iedere ondernemer. De medewerkers van Kantoor Kersten Accountants zijn op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen en beschikken over de ervaring en expertise om een heldere, effectieve koers uit te stippelen voor ieder bedrijf. U kunt rekenen op passende adviezen op het gebied van het bepalen of wijzigen van rechtsvormen, inkomens- en vermogensplanning, pensioenen en andere oudedagsvoorzieningen en overige fiscale thema's. Een stevig fiscaal fundament; dat is de meerwaarde van Kantoor Kersten Accountants.