U bent hier: Home » Diensten » Salarisadministratie

Salarisadministratie

Wanneer uw bedrijf groeit, en daarmee uw personeelsbestand, wordt het verwerken van de salarisadministratie een steeds grotere klus. Sociale verzekeringen, loonberekeningen, aangiften van de loonbelasting en het opstellen van arbeidscontracten; het vergt behoorlijk wat tijd en energie die u waarschijnlijk liever in andere werkzaamheden steekt.

Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan Kantoor Kersten Accountants levert u daarom een aantal voordelen op. U bent er niet alleen zeker van dat uw salarissen overzichtelijk en efficiënt verwerkt worden en dat uw medewerkers tijdig het juiste salaris ontvangen, maar u houdt tevens tijd over om dát te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Salarisverwerking

U kunt er als ondernemer voor kiezen om de salarisverwerking in eigen beheer te houden. U bent dan echter genoodzaakt de daarvoor bestemde software aan te schaffen en u dient te beschikken over specifieke kennis op dit gebied. Daarnaast moet u de actuele wet- en regelgeving bijhouden en regelmatig implementeren.

U kunt er ook voor kiezen uw salarisadministratie uit te besteden aan een bedrijf met de juiste specialistische kennis, moderne apparatuur en computersystemen en jarenlange ervaring op dit gebied. Als u op zoek bent naar een dergelijk bedrijf, dan bent u bij Kantoor Kersten Accountants aan het juiste adres.

Online
U heeft tevens de mogelijkheid om onder begeleiding van ons uw salarissen minimaal tot maximaal online te verwerken. Afhankelijk van uw wensen krijgt u gebruikersrechten toebedeeld. Online salarisverwerking wordt bij de meeste accountantskantoren aan derden uitbesteed. Bij Kantoor Kersten Accountants maakt u gebruik van ons eigen salarissysteem, waarbij het grote voordeel is dat wij altijd op de achtergrond mee kunnen kijken om eventuele correcties aan te brengen.

Personeelsadvisering

Naast de hierboven beschreven diensten, kunt u ons kantoor inschakelen voor personeelsadvisering bij zaken als arbeidsovereenkomsten, arbeidsgeschillen, selectie van medewerkers, de toepassing van de juiste CAO, de beoordeling van pensioenregelingen en verzekeringen op het gebied van derving van inkomen wegens ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Kantoor Kersten Accountants is graag uw klankbord als het gaat om personeelsknelpunten.

Personeelsbeheer

Personeel vormt de spil van ieder bedrijf en verdient daarom de maximale aandacht. Helaas is de personeelsadministratie doorgaans een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid. Kantoor Kersten Accountants neemt u dit werk graag uit handen en brengt uw gehele personeelsbeheer volledig op orde.