U bent hier: Home » Over ons

Accountants waar u op kunt rekenen

Kantoor Kersten Accountants is gevestigd aan de Rietbeemdenborch 2-4 te Rosmalen en is een organisatie die zich richt op de organisatorische, administratieve en fiscale dienstverlening ten behoeve van diverse ondernemingen in voornamelijk het midden- en kleinbedrijf, waaronder vrije beroepen. 

Kantoor Kersten Accountants is opgericht in 1981 en bestond onlangs 35 jaar. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een dynamische organisatie met vijftien ervaren medewerkers. Het kantoor richt zich op accountancy, belastingadvies, personeelsadvisering, salarisverwerking en administratieve dienstverlening. Kantoor Kersten Accountants hecht veel waarde aan haar kernwaarden: persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit. Het bedrijf staat 24 uur per dag met  raad en daad hun cliënten terzijde; cliënten worden bij Kantoor Kersten Accountants op persoonlijke wijze benaderd.

Werkwijze
Het kantoor heeft de beschikking over geavanceerde apparatuur en de modernste computersystemen, waaronder online diensten. Kantoor Kersten Accountants is lid van de NBA en volgt derhalve de beroepsethiek van deze beroepsorganisatie. Er wordt gewerkt middels algemene voorwaarden. Eén van de belangrijkste kenmerken van de NBA is dat deze de aangesloten kantoren laat toetsen door de Raad van Toezicht middels een periodieke preventieve toetsing. Dit houdt onder andere in dat een accountantspraktijk zich dient te houden aan gedrags- en beroepsregels die waarborgen dat het beroep onafhankelijk, onpartijdig en deskundig wordt uitgevoerd. Kantoor Kersten Accountants is getoetst op 1 november 2016. Op 20 januari 2017 heeft de Raad van Toezicht vastgesteld dat het interne stelsel van kwaliteitsbeheersing van accountantspraktijk Kantoor Kersten Rosmalen B.V. voldoet aan de algemeen aanvaarde normen voor de beroepsuitoefening.

Mocht u desondanks aanmerkingen hebben op het handelen van een medewerker of op de dienstverlening van Kantoor Kersten Accountants, dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.